13 Ağustos 2018 Pazartesi

Yarım Elma Bursu Başvurusu Nasıl Yapılır?


Başvuru Yapabilmeniz İçin;

1-http://www.bursverenler.org web sitesine üye olmalısınız. Bunun için web sitesinin sağ üst köşesinde yer alan “Giriş” kısmından üyelik formunu doldurmanız gerekir.

2-Üye olduktan sonra giriş yaparak ana sayfada yer alan “Burslara Başvuru Yap” butonuna tıklayınız.

3-İlgilendiğiniz burslar kısmında yer alan “Lisans(Üniversite)” seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretleyiniz ve sağ alttaki “Devam”  butonunu tıklayarak burs başvurusuna başlayabilirsiniz.

4-Formu detaylı bir şekilde doldurmalısınız. Son bölümde yer alan "evraklar" kısmında belgeleri jpeg, png, pdf gibi formatlarda yükleyebilirsiniz.


5-Başvuru formuna ayrıntılı bir şekilde bilgi girişini tamamladıktan sonra, sonraki aşamada “Yarım Elma Bursu” seçeneğini işaretleyip “Devam” butonunu tıklayarak ilerleyebilirsiniz.

6- Son aşamada, yaptığınız başvuru için 5TL “Başvuru Hizmet Bağışı” ödeyerek başvuru sürecini tamamlayabilirsiniz. Kumbarada biriken bu 5 TL ler diğer şartsız bağışların üstüne eklenerek 5.000 TL olunca vakıf tarafından tekrar KUMBARA BURSU olarak ihtiyaç sahiplerine dönmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarız bizim için değerlidir, lütfen paylaşmaktan çekinmeyiniz.

Yarım Elma Bursu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru Yapabilmeniz İçin; 1- http://www.bursverenler.org  web sitesine üye olmalısınız.  Bunun için web sitesinin sağ üst köşesinde y...