11 Ağustos 2017 Cuma



YARIM ELMA BURSU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Yarım Elma Bursu başvuruları 1 Ocak  - 31 Aralık  tarihleri arasında www.bursverenler.org web sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Burs başvurusu yapabilmeniz için;


1- web sitesine üye olmalısınız. Bunun için web sitesinin sağ üst köşesinde yer alan “Giriş/Üye Ol” kısmına girerek üyelik formunu doldurmanız gerekir.

2- Üyelik formunu doldurduğunuzda cep telefonunuza doğrulama kodu gelecektir. Bu kodu girdikten sonra üyelik işleminiz tamamlanmış olur.

3- Üye olarak sayfaya giriş yaptıktan sonra web sitesin BURS ARIYORUM sekmesini seçtiğinizde karşınıza doldurmanız gereken bir form çıkacak formu tamamlayınca birçok burs veren kurum çıkacak. Yarım elma Bursunu seçip başvurabilirsiniz.

4- Formu doldururken son bölümde yer alan "evraklar" kısmında belgeleri jpeg, png, pdf, word gibi formatlarda yükleyebilirsiniz.

5- Başvuru formunu doldururken destek almak için formun üst köşesindeki yardım videolarını izleyebilir , daha detaylı bilgi için>>


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarız bizim için değerlidir, lütfen paylaşmaktan çekinmeyiniz.

Yarım Elma Bursu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru Yapabilmeniz İçin; 1- http://www.bursverenler.org  web sitesine üye olmalısınız.  Bunun için web sitesinin sağ üst köşesinde y...