16 Ağustos 2017 Çarşamba

YARIM ELMA BURSU BAŞVURUSU YAPANLARIN DİKKATİNE!



Sevgili Gençler,
Burs başvurusu esnasında herhangi bir sorun yaşamamanız adına;
1- Daha önce sitemize üye olmayanlar, öncelikle www.bursverenler.org sitesine üye olmanız gerekir. Üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra burs  başvuru formuna ulaşabilirsiniz.
2- Cep telefonlarınızdan işlem yapabilirsiniz çok nadir de olsa , bazı model cep
telefonlarından yapılan başvurularda dosya yükleme işlemi sırasında sorun yaşarsanız yüklemelerinizi  bilgisayar üzerinden yapmanızı tavsiye ederiz.
3- Ayrıca internet sağlayıcı olarak Google Chrome ve Internet Explorer kullanarak başvurularınızı  kolaylıkla yapabilirsiniz.
                                       
4- Başka şekilde yapılan burs başvuruları (e-mail, posta yoluyla) veya gönderilen belgeler dikkate alınmayacaktır.


5- Evraklar bölümünde belge eklerken, ilgili bölüme yükleyeceğiniz belgenin sayfa sayısı birden fazla ise (örn anne baba  nüfus kağıdı, önlü arkalı) bu sayfaları pdf olarak tek bir belge haline getirip yükleyebilirsiniz.


6- Eksik veya hatalı beyan ile formda yazdıklarınızın doğrulanması sırasında sorun çıkar ise, belgelerinizde  tutarsızlık görülür ise başvuru hakkınızı kaybedersiniz.

                
SIKÇA SORULAN SORULAR

* Önceki yıllarda başvurmuş olup, burs alamamış olanlar tekrar başvurabilirler. Yeniden form doldurmak ve evrak yüklemek , yerine sadece değişen bilgi ve evraklarını kolayca güncelleyebilirler..Nasıl yapacağınız ile ilgili bilgi>>

* Burs başvurusundan vazgeçerseniz ve/veya bizim faaliyetlerimizden haberdar olmak istemezseniz bize mail atarak www.yucelkulturvakfi.org veya www.bursverenler.org üyeliğinizi sildirebilirsiniz. Bununun yönetici kontrolu altında silinmesinin sebebi, burs alan öğrencilerin
kendi bilgilerini silerek kurumlara problem yaratmasından kaynaklanmaktadır.
Sistem güvenlik nedeni ile tekrar girmek isterseniz aynı mail adresi ve telefon numarası ile
sizi kabul etmeyecektir.Siteden ayrılanlar burs talebinden vazgeçmiş sayılırlar.

* Yüklenmesi zorunlu evraklardan ulaşamadıklarınız olursa (Örn. vefat etmiş bir ebeveyn nüfus kağıdı) Tam vukuatlı aile nüfus kaydını yüklemeniz yeterlidir.

* Evraklarınızı nereden temin edeceğinizi bilemiyorsanız , bunları açıklayan metinlere ulaşmak için lütfen tıklayınız >>
* Yüklediğiniz her evrak ile ilgili bir not yazmak isterseniz ilgili evrağın hemen altındaki Ek notlar bölümünü kullanınız. (örneğin: transkripte 4 kırık gözükmesinin sebebi ayağım kırıldığı için okula gidemedim)

* Başvurularınızın burs'a dönüşebilmesi için mutlaka önce size elmanın yarısını verecek bir bağışçı bulunması gerekmektedir., diğer yarısı vakıf tarafından verilecektir. Bursiyerler de kendilerine bursun yarısını verecek bağışçılar için gayret sarf etmelidirler.

Vakıfın bu konuda yaptığı çalışma bütün başvuranlara bağışçı bulma zorluğunu ortaya
koymaktadır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarız bizim için değerlidir, lütfen paylaşmaktan çekinmeyiniz.

Yarım Elma Bursu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru Yapabilmeniz İçin; 1- http://www.bursverenler.org  web sitesine üye olmalısınız.  Bunun için web sitesinin sağ üst köşesinde y...